Feil: «8504,106»

Du løser dette problemet ved å starte datamaskinen på nytt. Hvis problemet vedvarer, laster du ned og kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64347131_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/08/2017