Søk

Vinduet Søk vises når Norton Business Suite utfører to eller flere av følgende handlinger:

• LiveUpdate

• Hurtigsøk

• Fullstendig systemsøk

• PC-optimalisering

• Sikkerhetskopiering

Kolonnen Element viser de ulike Norton Business Suite-aktivitetene. Kolonnen Status viser gjeldende status for aktiviteten.

Hvis du merker at en aktivitet pågår over en lengre periode, går du inn i de enkelte aktivitetsvinduene og undersøker om det er et problem der som krever at du griper inn. Hvis du for eksempel ser en LiveUpdate-aktivitet kjører over en lengre periode, går du inn i vinduet Norton LiveUpdate og undersøker status.

Du kan bruke følgende alternativer i vinduet Søk :

Kjør alle elementer fortløpende

Norton Business Suite lukker automatisk alle de individuelle aktivitetsvinduene når aktivitetene er fullført.

Norton Business Suite lukker ikke et aktivitetsvindu automatisk dersom aktiviteten krever din oppmerksomhet eller dersom du har avbrutt en pågående aktivitet. I slike tilfeller må du lukke aktivitetsvinduet manuelt.

Når elementer er ferdige, skal datamaskinen

Velg tilstanden du vil at datamaskinen skal være i når søket er ferdig. Velg mellom følgende alternativer:

• Lar maskinen fortsette i aktiv tilstand etter søket. Alternativet er avmerket som standard.

• Slå av

Slår av datamaskinen når søket er ferdig.

• Hvilemodus

Setter datamaskinen i hvilemodus når søket er ferdig. Dette alternativet vises bare hvis du har konfigurert strømalternativene for datamaskinen i Windows Kontrollpanel.

• Dvale

Setter datamaskinen i dvalemodus når søket er ferdig. Dette alternativet vises bare hvis du har konfigurert strømalternativene for datamaskinen i Windows Kontrollpanel.

Om LiveUpdate

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om optimalisering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64144819_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 18/06/2013