Feilmelding: (8920,223) «Norton LiveUpdate kunne ikke installere en oppdatering»

Denne feilen kan skyldes et midlertidig problem med LiveUpdate-serverne. Vent 24 timer, og kjør deretter LiveUpdate på nytt.

LiveUpdate laster ned disse oppdateringene automatisk. De er ofte allerede installert innen du kjører LiveUpdate manuelt igjen. Hvis virusdefinisjonene i Norton er utdaterte, kan du bruke Intelligent Updater til å oppdatere dem.

TRINN 1

Kontroller datoen for virusdefinisjonene

1. Start Norton.

2. Kontroller datoen ved siden av Beskyttelsesoppdateringer i hovedvinduet under Du er beskyttet.

3. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis det er mindre enn ett døgn til, venter du 24 timer før du kjører LiveUpdate.

• Hvis det er mer enn ett døgn til, går du til trinn 2 for å oppdatere virusdefinisjonene med Intelligent Updater.

TRINN 2

Oppdatere virusdefinisjoner med Intelligent Updater

1. Gå til nedlastningssiden for Intelligent Updater.

2. Du må vite Norton-produktets navn og versjonsnummer og Windows-versjonen for å velge riktig definisjonssett.

3. Last ned riktig definisjonssett avhengig av Windows- og Norton-versjonen.

Norton-produkt-versjon

Windows 32-biters plattform

Windows 64-biters plattform

22.9

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i32.exe

f.eks. 20170126-020-core3sdsg2v5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og eldre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Lagre filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet dobbeltklikker du på filen du lastet ned.

6. I vinduet Symantec Intelligent Updater klikker du på Ja for å fortsette.

7. Når Intelligent Updater har oppdatert definisjonene, klikker du på OK.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64139570_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/09/2017