Feil: «5022,2» vises i Norton-produktet

Du må avinstallere og gjeninstallere Norton-produktet for å løse dette problemet. Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall for å avinstallere Norton-produktet.

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har mottatt Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, hopper du over dette trinnet og kjører Norton Removal Tool.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet på Windows-skrivebordet.

3. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

4. Klikk på Remove & Reinstall, og følg instruksjonene på skjermen

5. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet igjen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64139301_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 23/10/2015