Feilmelding: (8921,243) «Norton LiveUpdate har fullført, men med en ukjent feil»

Du kan løse dette problemet ved å kjøre Norton Autofix. Hvis problemet vedvarer, laster du ned og kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

TRINN 1

Kjør Norton Autofix-verktøyet

1. Start Norton.

2. I hovedvinduet, dobbeltklikk på Hjelp, og velg Få støtter.

Norton AutoFix vil automatisk sjekke for, og fikse, problemer med installeringen av Norton-produktet og tjenester som ikke kjører optimalt på datamaskinen din.

3. Klikk på Lukk.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v64139003_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/11/2018