Funksjoner i Norton AntiVirus 12 for Mac

Viktige funksjoner og fordeler

• Antivirus-beskyttelse :

Beskytter Mac-maskinen, iPhoto®-bilder, iTunes-mediefiler, iMovie-prosjekter og andre viktig ting mot virus, spionprogrammer og andre trusler, uten at datamaskinen går tregere.

• Beskyttelse mot sårbarhet :

Hindrer nettkriminelle i å bruke hull i sikkerheten (sårbarhet) i programmene til å snike trusler inn på Mac-maskinen din.

• Daglige beskyttelsesoppdateringer :

Kjører i bakgrunnen og beskytter Mac-maskinen og filene på den mot nye trusselutbrudd.

• Overvåking av e-post og direktemeldinger :

Søker gjennom MobileMe, iChat og andre direktemeldingsprogrammer etter mistenkelige vedlegg og andre triks nettkriminelle bruker til å stjele identiteten din og pengene dine.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64136889_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 18/09/2017