Funksjoner i Norton Internet Security 5 for Mac

Norton Internet Security 5 for Mac gir deg det du trenger for å beskytte identiteten din, Mac-maskinen din og viktige ting fra nettbaserte trusler, slik at du kan surfe, handle og bruke nettbank uten bekymringer

Hva er nytt?

• NYHET! Norton Safe Web :

Beskytter deg når du surfer på Internett ved å varsle om og blokkere usikre og falske nettsteder direkte i søkeresultatene.

Viktige funksjoner

• Rask, lett Internett-sikkerhet og antivirusbeskyttelse for Mac :

Hjelper til med å sikre deg mot nettkriminelle, og beskytter Mac-maskinen mot nettbaserte trusler uten å gjøre den treg.

• Nettfiskingsbeskyttelse :

Blokkerer bedragerske nettsted som er opprettet for å stjele identiteten din og pengene dine.

• Smart, toveis brannmur :

Forhindrer nettkriminelle fra å hacke Mac-maskinen din, stjele personopplysningene dine og snoke rundt.

• Stedstilpasning :

Denne funksjonen gjør at du kan justere beskyttelsesnivået avhengig av hvor du bruker Mac-maskinen (hjemme, på kontoret, på kafeen, på farten).

• Beskyttelse mot sårbarhet :

Oppdateres daglig for å hindre nettkriminelle i å bruke sårbarheter i programmene til å snike trusler inn på datamaskinen.

• Virusbeskyttelse :

Beskytter Mac, iPhoto-bilder, iTunes-mediefiler, iMovie-prosjekter og andre viktig ting mot virus, spionprogrammer og andre trusler, uten å gjøre maskinen tregere.

• Confidential File Guard :

Passordbeskytter det som er ditt, så det holdes skjult for uvedkommende.

• Daglige beskyttelsesoppdateringer :

Kjører i bakgrunnen for å beskytte Mac-maskinen og det som er på den, mot nye trusler.

• Overvåking av e-post og direktemeldinger :

Søker gjennom MobileMe, iChat og andre direktemeldingsprogrammer etter mistenkelige vedlegg og andre triks nettkriminelle bruker til å stjele identiteten din og pengene dine.

• Mac-programkontroller :

Gjør deg i stand til å kontrollere hvilke Mac-programmer som kan koble til Internett, hvem som kan koble til Mac-maskinen og hva de så kan gjøre og se.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64135712_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 19/04/2017