Bindingsfeil

Enheten ble ikke lagt til Norton-kontoen. Installeringen kan mislykkes hvis det er problemer med tilkoblingen til Internett eller Symantec-serveren.

Prøv følgende:

• Kontroller at enheten er tilkoblet Internett.

• Se over innstillingene for brannmur og foreldrekontroll på enheten, da disse kan blokkere tilkoblingen.

Etter at du har sett over innstillingene, bruker du alternativet Prøv igjen for å legge til enheten i Norton-kontoen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, kan dette skyldes vedlikehold på Symantec-serveren. Du må logge ut og legge til enheten ved et senere tidspunkt.

Om Norton-kontoen

Hvilke enheter støttes av Norton?

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v64040439_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 04/09/2015