Aktivere eller deaktivere Norton-verktøylinjen

Når Norton-verktøylinjen er aktivert, viser Norton Identity Safe popup-vinduet Norton Safe Web og en sikkerhetsvurdering for nettstedene du besøker. Når verktøylinjen er deaktivert, viser ikke Norton Norton Identity Safe popup-vinduet for Norton Safe Web, men varsler deg fremdeles om mistenkelige- og svindelnettsteder.

Aktivere eller deaktivere Norton-verktøylinjen

• Åpne din foretrukne nettleser:

• I Internet Explorer høyreklikker du menylinjen og markerer eller avmarkerer Norton-verktøylinjen for å aktivere eller deaktivere den og følger deretter instruksjonene på skjermen.

• På Mozilla Firefox, klikk på Verktøy > Add-ons > Utvidelser. På siden Utvidelser, under verktøylinjen Norton Identity Safe, klikk på Aktivere eller deaktivere.

• I Google Chrome, gå til følgende URL: chrome://extensions. På siden Utvidelser går du til Norton Security-vektøylinjen og Norton Identity Safety og markerer eller avmarkerer Aktivert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6401426_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016