Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Du kan skjule Norton-verktøylinjen hvis du ikke ønsker å se evalueringen av alle webområder du besøker. Når du skjuler verktøylinjen, viser ikke Norton 360 Online popup-vinduet Norton områdesikkerhet. Du blir imidlertid fortsatt varslet av Norton 360 Online om mistenkelige og kjente bedragerske områder, eller dersom det oppstår en feil som må granskes av deg.

Slik viser og skjuler du Norton-verktøylinjen i nettleserne Internet Explorer og FireFox

1. Klikk på Vis øverst i nettleseren.

2. I undermenyen Verktøylinjer gjør du ett av følgende:

• Fjern merkingen ved Norton-verktøylinjen for å skjule verktøylinjen.

• Merk av Norton-verktøylinjen for å vise verktøylinjen.

Slik skjuler eller viser du Norton-verktøylinjen i nettleseren Chrome

1. Klikk på skiftenøkkel ikonet oppe i høyre hjørne i nettleseren.

2. I hovedmenyen som vises, klikker du på Verktøy > Filtyper.

3. Gjør ett av følgende under Filtyper, i vinduet som åpnes:

• Klikk på Deaktiver for å skjule verktøylinjen.

Du kan også skjule Norton-verktøylinjen ved å høyreklikke på Norton-verktøylinjeikonet nær skiftenøkkelikonet. Du kan imidlertid ikke aktivere Norton-verktøylinjen ved å bruke Norton-verktøylinjeikonet.

• Klikk på Aktiver for å vise verktøylinjen.

Slik skjuler du knappen til Norton-verktøylinjen i nettleseren Chrome

• Høyreklikk på Norton-verktøylinjeikonet øverst i høyre hjørne av nettleseren, og klikk deretter på alternativet Skjul.

Slik viser du knappen til Norton-verktøylinjen i nettleseren Chrome

1. Klikk på skiftenøkkelikonet oppe i høyre hjørne i nettleseren.

2. I hovedmenyen som vises, klikker du på Verktøy > Filtyper.

3. Klikk på alternativet Vis på siden Filtyper.

Om Norton-verktøylinjen

Gå til Identity Safe-innstillingene fra Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6401426_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 04/11/2011