Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Du kan skjule Norton-verktøylinjen hvis du ikke ønsker å se evalueringen av alle nettsteder du besøker. Når du skjuler verktøylinjen, viser ikke Norton Business Suite popup-vinduet områdesikkerhet. Du blir imidlertid fortsatt varslet av Norton Business Suite om mistenkelige og kjente svindelnettsteder, eller dersom det oppstår en feil som må granskes av deg.

Slik viser og skjuler du Norton-verktøylinjen i nettleserne Internet Explorer og Firefox

1. Klikk på Vis øverst i nettleseren.

2. I undermenyen Verktøylinjer gjør du ett av følgende:

• Fjern merkingen ved Norton-verktøylinjen for å skjule verktøylinjen.

• Merk av Norton-verktøylinjen for å vise verktøylinjen.

Slik skjuler eller viser du Norton-verktøylinjen i nettleseren Chrome

1. Klikk på skiftenøkkel ikonet oppe i høyre hjørne i nettleseren.

2. I hovedmenyen som vises, klikker du på Verktøy > Filtyper.

3. Gjør ett av følgende under Filtyper, på siden som åpnes:

• Klikk på Deaktiver for å skjule verktøylinjen.

Du kan også skjule Norton-verktøylinjen ved å høyreklikke på Norton-verktøylinjeikonet nær skiftenøkkelikonet. Du kan imidlertid ikke aktivere Norton-verktøylinjen ved å bruke Norton-verktøylinjeikonet.

• Klikk på Aktiver for å vise verktøylinjen.

Slik skjuler du knappen til Norton-verktøylinjen i nettleseren Chrome

• Høyreklikk på Norton-verktøylinjeikonet øverst i høyre hjørne av nettleseren, og klikk deretter på alternativet Skjul knapp.

Slik viser du knappen til Norton-verktøylinjen i nettleseren Chrome

1. Klikk på skiftenøkkel ikonet oppe i høyre hjørne i nettleseren.

2. I hovedmenyen som vises, klikker du på Verktøy > Filtyper.

3. Klikk på alternativet Vis knapp på siden Filtyper.

Om Norton-verktøylinjen

Om Identity Safe

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6401426_N360_Business_CC_2014_no_no