Melding: "Tilbakekalt produktnøkkel: Produktnøkkelen er gjort ugyldig"

Produktnøkkelen din ble rapportert stjålet, og Symantec har derfor hindret videre bruk av nøkkelen. Dette er en forhåndsregel for å hindre ulovlig bruk av produktene våre, og for å hindre kriminelle i å distribuere produktnøkler som skaffes via svindel.

Merk: Produktnøkler som er stjålet eller skaffet ved svindel, ender vanligvis opp til salgs på uautoriserte tredjepartsnettsteder som angir at de er legitime, selv om de ikke er det. Hvis du kjøpte produktnøkkelen fra en slik selger, kan du kontakte vedkommende direkte for å løse problemet.

Hvis du vil bruke eller fortsette å bruke Norton-produktet, kjøper du et gyldig abonnement på et Norton-produkt fra Norton Online Store eller en autorisert forhandler.

Hvis du derimot har kjøpt produktet rett fra Symantec eller en godkjent forhandler, kan du kontakte Norton brukerstøtte og holde produktnøkkel og bestillingsinformasjon klart for å få hjelp.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63990231_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2017