Løse problemer med konfigurering av nettverksskriver eller andre enheter etter at jeg har installert Norton

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Legg til enheten til Enhetsklarering

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Brannmur.

4. På fanen Generelle innstillinger, under Nettverksinnstillinger, ved siden av Enhetsklarering, klikker du på Konfigurer.

5. Klikk på Legg til.

6. I Legg til enhet -vinduet angir du følgende informasjon for enheten du ikke kan koble til:

• Navn - angi et navn på nettverksskriveren eller en annen enhet slik at den lett kan identifiseres.

• IP-adresse eller fysisk adresse - skriv inn IP- eller MAC (Media Access Control)-adressen til nettverksskriveren eller annen enhet.

• Klareringsnivå - Tilordne Full klarering til nettverksenheten du ikke får tilgang til fra datamaskinen.

7. Klikk på Legg til enhet.

8. Klikk på OK og deretter på Lukk.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Konfigurer nettverksklarering

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Brannmur.

4. På fanen Generelle innstillinger, under Nettverksinnstillinger, ved siden av Klarer nettverk, klikker du på Konfigurer.

5. I Nettverksklarering -vinduet under Nettverkstilkobling velger du nettverket, og fra rullgardinlisten Klareringsnivå velger du Full klarering.

6. Klikk på Bruk, og deretter på OK.

7. Klikk på Lukk i vinduet Innstillinger.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63987985_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/09/2017