Rapportere feilevaluering av et nettsted

En sjelden gang kan det hende at Beskyttelse mot nettfisking vurderer et nettsted på feil måte. Du handler f.eks. kanskje regelmessig hos en nettbutikk som Beskyttelse mot nettfisking mener er bedragersk. Eller du kan besøke et nettsted som du mener driver med nettfisking, men som beskyttelsen mot nettfisking ikke har rapportert svindelaktivitet for. I begge tilfeller kan du rapportere nettstedet til Symantec for nærmere gjennomgang.

Rapportere feilevaluering av et nettsted

1. Åpne nettleseren og gå til nettstedet du mener er vurdert på feil måte.

2. På verktøylinjen til Norton klikker du på Norton Safe Web-indikator.

3. Klikk på Rapporter dette nettstedet i popup-vinduet som vises.

4. I dialogboksen for bekreftelse klikker du på Send.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6397353_ns_retail_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016