Rapportere feilevaluering av et webområde

En sjelden gang kan det hende at Beskyttelse mot nettfisking feilevaluerer et webområde. Du handler f.eks. kanskje regelmessig hos en nettbutikk som Beskyttelse mot nettfisking mener er bedragersk. Eller du kan besøke et webområde som du mener driver med nettfisking, men som beskyttelsen mot nettfisking ikke har rapportert bedragersk aktivitet for. I begge tilfeller kan du rapportere områdene til Symantec for nærmere gjennomgang.

Du må ha webområdet åpent i nettleseren når du rapporterer det til Symantec.

Slik rapporterer du feilevaluering av et mistenkelig webområde

1. Åpne nettleseren og gå til det mistenkelige webområdet.

2. Norton-verktøylinjen, på menyen Norton, klikker du Rapporter område.

3. I dialogboksen som vises sjekker du at adressen stemmer, og deretter klikker du på Send.

4. Klikk på Lukk i bekreftelsesdialogboksen.

Slik rapporterer du feilevaluering av et trygt webområde

1. Åpne nettleseren og gå til det trygge webområdet.

2. Norton-verktøylinjen, på menyen Norton, klikker du Rapporter område.

3. I dialogboksen som vises sjekker du at adressen stemmer, og deretter klikker du på Send.

4. Klikk på Lukk i bekreftelsesdialogboksen.

Om beskyttelse mot nettfisking

Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6397353_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 10/03/2011