Rapportere feilevaluering av et nettsted

En sjelden gang kan det hende at Beskyttelse mot nettfisking vurderer et nettsted på feil måte. Du handler f.eks. kanskje regelmessig hos en nettbutikk som Beskyttelse mot nettfisking mener er bedragersk. Eller du kan besøke et nettsted som du mener driver med nettfisking, men som beskyttelsen mot nettfisking ikke har rapportert svindelaktivitet for. I begge tilfeller kan du rapportere nettstedet til Symantec for nærmere gjennomgang.

Du må ha nettstedet åpent i nettleseren når du rapporterer det til Symantec.

Slik rapporterer du feilevaluering av et nettsted.

1. Åpne nettleseren og gå til nettstedet du mener er vurdert på feil måte.

2. Klikk på Indikator på nettstedsikkerhet på Norton-verktøylinjen.

3. Klikk på Rapporter dette nettstedet i popup-vinduet som vises.

4. I dialogboksen for bekreftelse klikker du på Send og deretter på Lukk.

Om beskyttelse mot nettfisking

Skjule og vise Norton-verktøylinjen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6397353_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/09/2013