Slå varsler om tilgang til bevoktede filer av eller på

Når noe prøver å få uautorisert tilgang til bevoktede filer, varsler File Guard-funksjonen om dette. Du må aktivere alternativet Varsle meg hvis tilgang til en bevoktet fil blokkeres automatisk for å bli varslet.

Slå varsler om tilgang til bevoktede filer av eller på

1. Klikk på Avansert i Norton-produktets hovedvindu.

2. Klikk på File Guard i ruten til venstre.

3. Klikk på innstillinger-ikonet i raden File Guard.

4. I vinduet File Guard gjør du ett av følgende:

• Du slår på varsling ved å krysse av for Varsle meg hvis tilgang til en bevoktet fil blokkeres automatisk.

• Du slår av varsling ved å fjerne avkryssingen for Varsle meg hvis tilgang til en bevoktet fil blokkeres automatisk.

5. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6377790_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 08/09/2016