Om Norton Password Manager

Norton Password Manager er et gratis behandlingsprogram for passord og kredittkort, der du kan lagre, organisere og få tilgang til personlige data på en sikker måte. Personlige data inkluderer påloggingsinformasjon, passord, adresser og kredittkortdetaljer. Du trenger ikke å huske brukernavn og passord for nettsidene du besøker. Du trenger ikke å fylle ut lange nettskjemaer. Alt du trenger å huske, er hvelvpassordet ditt, og Norton Password Manager fyller automatisk ut påloggingsfeltene og andre felter. Norton Password Manager er tilgjengelig i to versjoner:

• Norton Password Manager i Norton-sikkerhetsprodukter (for Windows)

• Norton Password Manager-app (for Android- og iOS-enheter)

I Windows installerer Norton Password Manager Norton-verktøylinjen som bruker Norton Safe Web for trygg surfing. Norton-verktøylinjen melder fra om et nettsted er skadelig før du besøker det. Programmet bidrar til et trygt søkemiljø ved å vise Norton-rangeringen ved siden av hvert søkeresultat.

Norton Password Manager bruker skyhvelv til å lagre all personlig informasjon. Så du kan bruke den personlige informasjonen din på alle nettsteder, kjapt og trygt over hele verden.

Følgende funksjoner i Norton Password Manager lar deg utføre Internett-transaksjoner trygt og sikkert:

Påloggingsinformasjon

Lagrer påloggingsinformasjon, som påloggingsdetaljer for nettbank, e-post og e-handelsider.

Adresser

Lagrer personlige opplysninger, som navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok 1

Lagrer finansopplysninger, som kredittkort, bankkonto- og kredittbetalingsdetaljer.

Merknader

Lagrer all tekst du angir til fremtidig bruk.

Merker 2

Kategoriserer informasjonen din basert på gruppen du har spesifisert mens du opprettet elementene.

Favoritter 3

Lar deg lagre snarveier til data fra Norton Password Manager, som du bruker ofte.

1Kun tilgjengelig for Windows, Android og iOS.

2Kun tilgjengelig for Windows.

3Kun tilgjengelig for Android og iOS.

Med Norton Password Manager kan du gjøre følgende:

• Automatisk pålogging på nettsider, og det er ingen grunn til å huske på all påloggingsinformasjonen din.

• Gjød Internett-transaksjoner sikkert uten å bekymre deg for identitetstyveri.

• Lagre all kredittkortinformasjonen på ett sted.

• Få tilgang til personlig informasjon som er lagret i et skyhvelv, fra alle enheter med Internett-tilkobling.

• Fyll enkelt ut lange skjemaer på nett.

• Lagre all informasjon for fremtidig referanse.

Med Norton Password Manager kan du legge til, redigere eller slette påloggingsinformasjon selv etter at Norton-produktet har utløpt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/08/2018