Om Norton Identity Safe

Norton Identity Safe er en gratis passord- og kredittkortadministratror, som gir deg muligheten til å sikkert lagre, organisere og å få tilgang til dine personlige data. Personlige data inkluderer påloggingsinformasjon, passord, adresser og kredittkortdetaljer. Du trenger ikke å huske brukernavn og passord for nettsidene du besøker. Du trenger heller ikke å fylle ut langeskjemaer på nett. Alt du trenger å huske er hvelvpassordet ditt og Norton Identity Safe fyller automatisk påloggingsfeltene og andre felter. Norton Identity Safe er tilgjengelig i to versjoner:

• Norton Identity Safe-klient (for Windows)

• Norton Identity Safe-app (for Android- og iOS-enheter)

I Windows installerer Norton Identity Safe Norton-verktøylinjen som bruker Norton Safe Web for trygg surfing. Norton-verktøylinjen melder fra om et nettsted er skadelig før du besøker det. Programmet bidrar til et trygt søkemiljø ved å vise Norton-rangeringen ved siden av hvert søkeresultat.

Norton Identity Safe bruker skyhvelv til å lagre all personlig informasjon. Så du kan bruke den personlige informasjonen din på alle nettsteder, kjapt og trygt over hele verden.

Følgende funksjoner i Norton Identity Safe lar deg utføre Internett-transaksjoner trygt og sikkert:

Påloggingsinformasjon

Lagrer påloggingsinformasjon, som påloggingsdetaljer for nettbank, e-post og e-handelsider.

Adresser

Lagrer personlige opplysninger, som navn, fødselsdato, postadresse, e-postadresse og telefonnumre.

Lommebok 1

Lagrer finansopplysninger, som kredittkort, bankkonto- og kredittbetalingsdetaljer.

Merknader

Lagrer all tekst du angir til fremtidig bruk.

Merker 2

Kategoriserer informasjonen din basert på gruppen du har spesifisert mens du opprettet elementene.

Favoritter 3

Lar deg lagre snarveier på mye brukt Identity Safe-data.

1Kun tilgjengelig for Windows, Android og iOS.

2Kun tilgjengelig for Windows.

3Kun tilgjengelig for Android og iOS.

Med Norton Identity Safe kan du gjøre følgende:

• Automatisk pålogging på nettsider, og det er ingen grunn til å huske på all påloggingsinformasjonen din.

• Gjød Internett-transaksjoner sikkert uten å bekymre deg for identitetstyveri.

• Lagre all kredittkortinformasjonen på ett sted.

• Få tilgang til personlig informasjon, som er lagret i et skyhvelv fra alle enheter med Internett-tilkobling.

• Fyll enkelt ut lange skjemaer på nett.

• Lagre all informasjon for fremtidig referanse.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63757029_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/03/2016