Åpne andre Norton-produkter

Du kan bruke ikonene nederst på nettsiden til Norton Password Manager for å åpne og bruke følgende:

Norton One

Norton One beskytter alle enhetene og personopplysningene dine. Med Norton One kan du beskytte enhetene dine ved å installere Norton-sikkerhetsprodukter.

Du kan se sikkerhetsstatus for hver enhet, og løse sikkerhetsproblemer via nettstedet Norton One uansett hvor du er. Med Norton One kan du administrere alle enhetene og Norton-produktene fra ett sted.

Norton-konto

Norton Account brukes til å administrere alle dine Norton-produkter og -tjenester fra ett sted.

Norton Online Family

Norton Online Family overvåker og kontrollerer barnas Internett-aktiviteter og datamaskinbruk.

Norton Online Backup

Norton Online Backup er en løsning for trygg sikkerhetskopiering på nett. Den er enkel å bruke, og sikrer data mot systemkrasj, sletting, virus og andre ulykker.

Norton Management

Med Norton Management kan du håndtere Norton-produkter og -produktnøkler på ett sted. Du kan legge til enheter, som for eksempel stasjonære og bærbare datamaskiner, i Norton Management. Deretter kan du installere og håndtere Norton-produktene på enheten eksternt.

Norton Anti-Theft

Med Norton Anti-Theft kan du raskt låse og finne bærbare datamaskiner (PC og MacBook), nettbrett og smarttelefoner. Den beskytter verdifull informasjon på enheten hvis den skulle bli borte eller stjålet.

Norton Mobile Security

Norton Mobile Security beskytter mobile enheter mot tap, tyveri og skadelig programvare.

Norton Safe Web

Norton Safe Web kontrollerer sikkerheten til nettsteder og hjelper deg å utføre trygge søk på Internett.

Hvis du glemmer passordet til Norton-kontoen, kan du få et midlertidig passord ved å klikke på koblingen Har du glemt passordet? på nettstedet der du logger på Norton-kontoen. Du må oppgi e-postadressen din. Du må bruke den samme e-postadressen som du oppga da du opprettet din Norton Account. Symantec sender et midlertidig passord til e-postadressen. Du kan bare bruke det midlertidige passordet i en begrenset periode. Du må tilbakestille passordet etter at du har logget deg på Norton Account.

Relaterte løsninger

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63592869_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/08/2018