Direktemeldingssøk

Når du slår på Søk i direktemeldinger, søker Norton 360 Online gjennom filene du mottar via direktemeldingsprogrammer. Søket beskytter datamaskinen mot virus og andre sikkerhetstrusler. Du kan velge de støttede direktemeldingsprogrammene du mottar filer gjennom.

Du bør alltid ha direktemeldingssøk påslått, så sikkerhetsnivået blir høyere.

Du bør konfigurere direktemeldingsprogrammer du har installert etter at du installerte Norton 360 Online, for å sikre full beskyttelse.

Om innstillinger for søk og risikoer

Om å holde datamaskinen trygg

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6358839_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 17/10/2011