Direktemeldingssøk

Når du slår på Søk i direktemeldinger, søker Norton Business Suite gjennom filene du mottar via direktemeldingsprogrammer. Søket beskytter datamaskinen mot virus og andre sikkerhetstrusler. Du kan velge de støttede direktemeldingsprogrammene du mottar filer gjennom.

Du bør alltid ha direktemeldingssøk påslått, så sikkerhetsnivået blir høyere.

Du bør konfigurere direktemeldingsprogrammer du har installert etter at du installerte Norton Business Suite, for å sikre full beskyttelse.

Om innstillinger for søk og risikoer

Om å holde datamaskinen trygg

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6358839_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 17/10/2011