Om Merknader

Funksjonen Merknader i Identity Safe lagrer informasjon slik at du kan vise den senere. Du kan bruke Merknader til på lagre informasjon som tilfeldige tanker eller ideer, oppskrifter, oppgaver, møtenotater og til og med favorittsitater. Merknader er enkle å bruke, og de organiseres automatisk basert på taggene du brukte da du opprettet dem. Alle merknader lagres i et sikkert hvelv slik at bare du kan lese dem.

Du kan bruke sorteringsalternativet for å organisere merknader etter navn, dato endret og dato bruk. Du kan også søke etter merknader som er lagret i hvelvet.

Du har tilgang til merknadene dine fra alle enheter som støtter Identity Safe.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63577325_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/10/2015