Om påloggingsinformasjon

Med funksjonen Påloggingsinformasjon på hovedsiden til Norton Identity Safe kan du lagre og administrere all påloggingsinformasjon du bruker til nettbaserte transaksjoner. Påloggingsinformasjon inneholder konfidensielle opplysninger som for eksempel påloggingsinformasjon for e-post og nettbankinformasjon.

Identity Safe gir deg muligheten til å lagre påloggingsinformasjonen når du skriver den inn på et nettsted. Du kan bruke dette alternativet til å lagre påloggingsinformasjonen din i Identity Safe. Du kan også tillate at Identity Safe automatisk lagrer all påloggingsinformasjon du oppgir på nettstedene.

Når Identity Safe har lagret påloggingsinfo, fylles påloggingsinformasjonen automatisk ut neste gang du går til nettstedet. For dette må du ha valgt Automatisk utfylling under Sikkerhet i vinduet Påloggingsinformasjon. Dersom du har lagret mer påloggingsinformasjon for samme nettsted, kan du velge en spesifikk påloggingsinformasjon for nettstedet med Identity Safe. I dette tilfellet vil påloggingen som sist ble lagret, bli brukt ved automatisk utfylling. Hvis du vil logge på med annen påloggingsinformasjon, velger du en pålogging du vil bruke, fra infolinjen.

Du kan bruke følgende alternativer i vinduet Påloggingsinformasjon :

Navn

Spesifiserer navnet på påloggingsinformasjonen du lagret.

Nettadresse for pålogging

Spesifiserer nettadressen til den lagrede påloggingsinformasjonen.

Endret

Spesifiserer dato og tidspunkt for siste endring av denne påloggingsinformasjonen.

Identity Safe oppdaterer dato og tidspunkt selv når du endrer informasjonen fra Norton-verktøylinjen.

Dette alternativet viser datoer i formatet MM/DD/ÅÅÅÅ og tiden i formatet TT:MM format. Hvis du eksempelvis utfører endringer den 8. juni 2009 kl. 15.00, vil dette alternativet vise dato og tid som 08/07/2009 15:00.

Brukernavn

Spesifiserer brukernavnet på påloggingsinformasjonen du lagret.

Passord

Spesifiserer passordet til påloggingsinformasjonen du lagret. Du kan finne ut i sanntid hvor sikkert eller sterkt passordet ditt er. Passordstyrken vises på en av følgende måter:

• Rød

Indikerer et svakt passord som er enkelt å gjette eller knekke.

• Oransje

Indikerer at passordet ikke oppfyller minimumskravene og at det ikke er sterkt.

• Grønn

Indikerer et sikkert og sterkt passord.

Tagger

Spesifiserer kategorien du har spesifisert under oppretting av påloggingsinformasjon.

Krev hvelvpassord

Ber deg om hvelvpassord før bruk av påloggingsinformasjon på et nettsted. Du bør velge dette alternativet for å gjøre påloggingsinformasjonen sikrere.

Automatisk utfylling

Fyller automatisk ut påloggingsinformasjonen på et nettsted når du åpner det.

Send inn automatisk

Logger deg automatisk på nettstedet.

Du kan bruke pilikonet ved hver påloggingsrad for å raskt logge på nettstedet. Dersom du har lagret mer påloggingsinformasjon for samme nettsted, kan du velge en spesifikk påloggingsinformasjon for nettstedet med Identity Safe. Du kan også velge påloggingsinformasjonen som skal brukes for et nettsted med alternativet HVELVET ER ÅPENT på Norton-verktøylinjen.

Dersom hvelvet er lukket når du går til et nettsted som krever påloggingsinformasjon, vil Norton Identity Safe åpne Infobar automatisk. I Infobar kan du skrive inn hvelvpassordet og velge påloggingsinformasjonen som skal brukes.

Infobar vises kun hvis du klikker på et felt på et nettsted som krever påloggingsinformasjon.

Du kan bruke sorteringsalternativet for å organisere påloggingsinformasjon etter navn, dato endret og dato bruk. Du kan også søke etter påloggingsinformasjon som er lagret i hvelvet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63577321_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 26/10/2015