Om Lommebok

Med Lommebok -funksjonen i Norton Password Manager kan du opprette en lommebok med den økonomiske informasjonen din, for eksempel kortinformasjon, bankkontoopplysninger og informasjon om kredittbetalinger. Du kan bruke lommeboken til å gjøre følgende:

• Fylle ut kredittkort- og bankopplysninger automatisk når du foretar nettbaserte transaksjoner.

• Velg kortopplysninger som skal brukes på nettsteder.

• Beskytt den økonomiske informasjonen når du er på nettet.

På denne måten kan Norton Password Manager beskytte deg mot tasteloggere som stjeler og misbruker identiteten din. Banknettsteder og andre e-handelnettsteder har skjemaer med felt for kredittkort og annen økonomisk informasjon. Når du klikker på et felt på slike nettsteder, åpner Norton Password Manager Infobar som ber om tillatelse til å fylle ut skjemaet automatisk. På Infobar kan du velge betalingen du vil bruke, og deretter klikke på Fyll ut. Hvis du ikke vil se Infobar igjen på nettskjemaet, klikker du på Ikke spør. Du kan åpne Infobar når som helst ved å klikke på HVELVET ER ÅPENT > ALTERNATIVER > Vis Infobar for dette nettstedet.

Du kan også bruke Åpne utfyllingsassistent -ikonet på menyen HVELVET ER ÅPENT til å vise en liste over betalingene du har lagret. Du kan deretter velge en betaling, og dra og slippe opplysningene i skjemaet.

Du kan bruke sorteringsalternativet til å sortere betalingene basert på navn, dato endret og dato benyttet. Du kan også søke etter betalinger som er lagret i hvelvet.

I tillegg har Lommebok følgende funksjoner:

• Beskytter økonomisk informasjon ved å legge til et ekstra sikkerhetsnivå.

• Gjenkjenning av nettsider som har skjemaer, og umiddelbar visning av et popup-vindu med listen over kortene.

• Gir deg en rask oversikt over kort og bankkontoer som ikke er passordbeskyttet. Password Manager tilbyr ekstra sikkerhet for den passordbeskyttede lommeboken din ved å ikke vise sammendraget for lommeboken.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63577288_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/08/2018