Om Lommebok

Med Lommebok -funksjonen i Identity Safe kan du lage en lommebok med den økonomiske informasjonen din, som kortinformasjon, bankkontoopplysninger og informasjon om kredittbetaling. Du kan bruke lommeboken til å gjøre følgende:

• Fylle ut kredittkort- og bankopplysninger automatisk når du foretar nettbaserte transaksjoner.

• Velg kortopplysninger som skal brukes på nettsteder.

• Beskytt den økonomiske informasjonen når du er på nettet.

På denne måten beskytter Identity Safe mot tasteloggere som stjeler og misbruker andres identitet. Banknettsteder og andre e-handelnettsteder har skjemaer med felt for kredittkort og annen økonomisk informasjon. Når du klikker på et felt på slike nettsteder, åpner Norton Identity Safe Infobar som ber om tillatelse til å fylle ut skjemaet automatisk. På Infobar kan du velge betalingen du vil bruke, og deretter klikke på Fyll ut. Hvis du ikke vil se Infobar igjen på nettskjemaet, klikker du på Ikke spør. Du kan åpne Infobar når som helst ved å klikke på HVELVET ER ÅPENT > ALTERNATIVER > Vis Infobar for dette nettstedet.

Du kan også bruke Åpne utfyllingsassistent -ikonet på menyen HVELVET ER ÅPENT til å vise en liste over betalingene du har lagret. Du kan deretter velge en betaling, og dra og slippe opplysningene i skjemaet.

Du kan bruke sorteringsalternativet til å sortere betalingene basert på navn, dato endret og dato benyttet. Du kan også søke etter betalinger som er lagret i hvelvet.

I tillegg har Lommebok følgende funksjoner:

• Beskytter økonomisk informasjon ved å legge til et ekstra sikkerhetsnivå.

• Gjenkjenning av nettsider som har skjemaer, og umiddelbar visning av et popup-vindu med listen over kortene.

• Gir deg en rask oversikt over kort og bankkontoer som ikke er passordbeskyttet. Identity Safe tilbyr ekstra sikkerhet for din passordbeskyttede lommebok ved å ikke vise lommebokens oppsummering.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63577288_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 02/03/2016