Få tilgang til Norton Password Managers skyhvelv

Du får tilgang til Norton Password Managers skyhvelv fra Norton-verktøylinjen eller fra enhver enhet som har Internett-tilkobling. Du kan når som helst vise personlig informasjon som for eksempel adresse, påloggingsinformasjon, passord og kredittkortdetaljer, uansett hvor du er.

Norton Password Manager tilbyr flerlagsbeskyttelse for dine personlige data. For å få tilgang til Norton Password Manager må du først oppgi brukerinformasjonen for Norton-kontoen som er tilknyttet Norton Password Manager-klienten. I tillegg må du ha hvelvpassordet du brukte da du opprettet et skyhvelv for Norton Password Manager. Hvis du glemmer passordet til Norton-kontoen, kan du tilbakestille det.

Hvis du glemmer hvelvpassordet kan du bruke passordhintet til å minne deg på passordet. Hvis du fremdeles ikke husker passordet, må du opprette et nytt hvelv. Symantec lagrer ikke hvelvpassordet. Bare du kjenner deg. Hvis du har sikkerhetskopiert Password Manager-data, kan du importere dataene når du oppretter et nytt hvelv. Du kan aktivere funksjonen Automatisk sikkerhetskopiering hvis du vil opprette sikkerhetskopier av hvelvet automatisk.

Du kan også konfigurere hvordan du får tilgang til hvelvet. Se Om sikkerhetsinnstillinger for mer informasjon.

Slik får du tilgang til skyhvelvet for Norton Password Manager fra nettleseren

Fra juni 2017 er den frittstående versjonen av Norton Password Manager ikke lenger tilgjengelig for nedlasting. Funksjonen Norton Password Manager tilbys fortsatt sammen med våre Norton-sikkerhetsprodukter. Du finner mer informasjon på Norton Online Store.

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse:

https://identitysafe.norton.com

2. Klikk på Logg på.

3. Skriv inn e-postadressen som er tilknyttet skyhvelvet, i feltet E-postadresse.

4. Skriv passordet til Norton-kontoen i feltet Passord.

5. Klikk på Logg på. Du kan lagre denne påloggingen i hvelvet, slik at du får rask og sikker tilgang den senere.

6. Gå til vinduet Åpne hvelv og skriv inn skyhvelvpassordet for Password Manager i feltet Passord.

7. Klikk på Åpne hvelv.

Slik får du tilgang til skyhvelvet ditt fra Norton-verktøylinjen

Norton-verktøylinjen er kun tilgjengelig i Windows.

1. Start nettleseren.

2. Klikk på HVELV ER LUKKET.

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen i vinduet Logg på eller opprett konto for å logge på Norton Password Manager.

4. Skriv passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

5. Klikk på Åpne.

Slik får du tilgang til skyhvelvet fra Norton Password Manager-klienten på Windows eller Mac

1. Klikk på Norton Password Manager -ikonet på skrivebordet eller oppgavelinjen i Windows.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen i vinduet Logg på eller opprett konto for å logge på Norton Password Manager.

3. Skriv passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

4. Klikk på Åpne.

Slik får du tilgang til skyhvelvet fra Norton Password Manager-appen på Android eller iOS

1. På startskjermen eller applikasjonskjermen, tapper du på ikonet Norton Password Manager.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen i Logg på -vinduet, trykker på Logg på.

3. Skriv inn passordet for skyhvelvet på skjermen som åpnes. Du kan også bruke PIN-koden du opprettet for å åpne hvelvet.

4. Tapp på Åpne hvelv.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018