Tilgang til Norton Identity Safe Cloud Vault

Du får tilgang til Norton Identity Safe Cloud Vault med Norton Identity Safe-klient, Norton-verktøylinjen eller nettleser fra enhver enhet med Internett-forbindelse. Du kan vise personlig informasjon som adresse, påloggingsinformasjon, passord og kredittkortinformasjon når som helst fra hvor som helst i verden.

Dersom du har angitt automatisk utlogging, vil Norton Identity Safe logge deg ut når enheten har vært inaktiv i den spesifiserte tiden for å forhindre misbruk av personlig informasjon. Dette alternativet er nyttig dersom du bruker Norton Identity Safe i et område du mistenker for å være utsatt for kriminalitet.

Norton Identity Safe tilbyr beskyttelse i flere lag for personlig informasjon. For å få tilgang til Norton Identity Safe, må du først bruke brukerinformasjonen for Norton-kontoen som er tilknyttet Norton Internet Security, Norton 360 eller Norton Identity Safe-klienten. I tillegg må du ha hvelvpassordet du brukte da du opprettet et Norton Identity Safe Cloud Vault. Dersom du glemmer passordet til Norton-kontoen, kan du tilbakestille passordet.

Hvis du glemmer hvelvpassordet kan du bruke passordhintet til å huske passordet. Hvis du fremdeles ikke husker passordet, må du opprette et nytt hvelv. Symantec lagrer ikke hvelvpassordet. Bare du vet det. Dersom du har sikkerhetskopiert Identity Safe-data, kan dataene importeres når du oppretter et nytt hvelv. Du kan aktivere funksjonen automatisk sikkerhetskopiering for å opprette sikkerhetskopier av hvelvet automatisk.

Du kan også konfigurere måten du får tilgang til hvelvet på, Om sikkerhetsinnstillinger for mer informasjon.

Slik får du tilgang til Norton Identity Safe Cloud Vault med nettleser

1. Åpne nettleseren og gå til følgende adresse:

https://identitysafe.norton.com

2. Klikk på Logg på.

3. I feltet E-postadresse angir du e-postadressen som er tilknyttet skyhvelvet.

4. Skriv passordet til Norton-kontoen i feltet Passord.

5. Klikk på Logg på. Du kan lagre denne påloggingen i hvelvet slik at du får rask og trygg tilgang i fremtiden.

6. I vinduet Åpne hvelvet, i feltet Passord, skriver du inn hvelvpassordet for Identity Safe.

7. Klikk på Åpne hvelv.

Slik får du tilgang til skyhvelvet ditt fra Norton-verktøylinjen

Norton-verktøylinjen er kun tilgjengelig i Windows.

1. Start nettleseren.

2. Klikk på HVELV ER LUKKET.

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-posten og passordet for Norton-kontoen for å logge på Identity Safe i vinduet Logg på eller opprett konto.

4. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn hvelvpassordet.

5. Klikk på Åpne.

Slik får du tilgang til skyhvelvet med Norton Identity Safe-klient på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-posten og passordet for Norton-kontoen for å logge på Identity Safe i vinduet Logg på eller opprett konto.

3. Skriv passordet for skyhvelvet i vinduet Hvelv lukket.

4. Klikk på Åpne.

Slik får du tilgang til skyhvelvet med Norton Identity Safe-app på Android eller iOS

1. På startskjermen eller applikasjonskjermen, tapper du på ikonet Norton Identity Safe.

2. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn e-postadresse og passord for Norton-kontoen i Logg på -vinduet, trykker på Logg på.

3. Skriv inn hvelvpassordet på skjermen som vises. Du kan også bruke PIN-koden du opprettet for å åpne hvelvet.

4. Tapp på Åpne hvelv.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63577241_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015