Opprett en Norton-konto

Med Norton-kontoen kan du administrere alle Norton-produkter fra ett sted. Du kan lagre produktnøkkelen i Norton-kontoen, og kjøpe tilleggsproduktnøkler. Du kan også registrere produktet ved hjelp av Norton-kontoen. Det tar bare noen få minutter å opprette en Norton-konto. Enheten må være tilkoblet Internett for å opprette en Norton-konto.

For å bruke Norton Password Manager må du bruke brukerinformasjonen til Norton-kontoen. Du kan bruke eksisterende Norton-brukerinformasjon eller opprette en ny Norton-konto under installering av Norton Password Manager.

Du kan opprette en Norton-konto fra nettstedet til Norton-konto, Norton Password Manager-nettstedet eller Norton Password Manager-klienten.

Slik oppretter du en Norton-konto fra nettstedet til Norton-konto

1. Åpne nettleseren og gå til: https://manage.norton.com/

2. Klikk på Registrer deg nå. Det er GRATIS!.

3. I vinduet Opprett Norton-konto skriver du inn e-postadresse, passord og andre detaljer.

4. Les og godta i personvernerklæringen.

5. Klikk på Registrering.

Slik oppretter du en Norton-konto fra Norton Password Manager-klienten på Windows eller Mac

Fra juni 2017 er den frittstående versjonen av Norton Password Manager ikke lenger tilgjengelig for nedlasting for nye brukere. Funksjonen Norton Password Manager tilbys fortsatt sammen med våre Norton-sikkerhetsprodukter. Du finner mer informasjon på Norton Online Store.

1. Klikk på Norton Password Manager -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

2. Skriv inn e-postadressen din i vinduet Logg på eller opprett konto og klikk på Neste.

Norton Password Manager bekrefter automatisk e-postadressen din for å sjekke om den allerede er tilknyttet en Norton-konto.

3. I vinduet Opprett Norton-konto skriver du inn passordet og andre detaljer.

4. Velg Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post (valgfritt) hvis du vil motta e-poster fra Symantec med nyheter om Internett-sikkerhet.

5. Klikk på Godta og registrer.

Slik oppretter du en Norton-konto fra Norton Password Manager-napp på Android eller iOS

1. På startskjermen eller applikasjonskjermen, tapper du på ikonet Norton Password Manager.

2. Tapp på Opprett konto.

3. Skriv inn e-postadresse og andre detaljer på skjermen som vises.

4. Tapp på Godta og registrer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63577240_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018