Opprette din Norton-konto

Med Norton-kontoen kan du administrere alle Norton-produkter fra ett sted. Du kan lagre produktnøkkelen i Norton-kontoen, og kjøpe tilleggsproduktnøkler. Du kan også registrere produktet ved hjelp av Norton-kontoen. Det tar bare noen få minutter å opprette en Norton-konto. Enheten må være tilkoblet Internett for å opprette en Norton-konto.

For å bruke Norton Identity Safe må du bruke brukerinformasjonen til Norton-kontoen. Du kan bruke eksisterende Norton-brukerinformasjon eller opprette en ny Norton-konto under installering av Norton Identity Safe.

Du kan opprette en Norton-konto fra nettstedet til Norton-konto, Norton Identity Safe-nettstedet eller Norton Identity Safe-klienten.

Slik oppretter du en Norton-konto fra nettstedet til Norton-konto

1. Åpne nettleseren og gå til: https://manage.norton.com/

2. Klikk på Registrer deg nå. Det er GRATIS!.

3. I vinduet Opprett Norton-konto skriver du inn e-postadresse, passord og andre detaljer.

4. Les og godta i personvernerklæringen.

5. Klikk på Registrering.

Slik oppretter du en Norton-konto fra Norton Identity Safe-klient på Windows eller Mac

1. Gjør ett av følgende:

• I Windows klikker du på Norton Identity Safe -ikonet på skrivebordet eller på oppgavelinjen.

• På Mac går du til katalogen Programmer og starter Norton Identity Safe.

2. I vinduet Logg deg på, eller opprett konto skriver du inn e-postadressen, og klikker på Neste.

Identity Safe kontrollerer e-posten automatisk for å sjekke om den allerede er tilknyttet en Norton-konto.

3. I vinduet Opprett Norton-konto skriver du inn passordet og andre detaljer.

4. Velg Send meg produktoppdateringer, tilbud og sikkerhetsnyhetsbrev via e-post (valgfritt) hvis du vil motta e-poster fra Symantec med nyheter om Internett-sikkerhet.

5. Klikk på Godta og registrer.

Slik oppretter du en Norton-konto fra Norton Identity Safe-napp på Android eller iOS

1. På startskjermen eller applikasjonskjermen, tapper du på ikonet Norton Identity Safe.

2. Tapp på Opprett konto.

3. Skriv inn e-postadresse og andre detaljer på skjermen som vises.

4. Tapp på Godta og registrer.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63577240_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/01/2016