Om Norton Password Managers skyhvelv

Norton Password Managers skyhvelv er basert på Symantecs anerkjente skyinfrastruktur som tilbyr enkel og effektiv lagring av personlig informasjon. Det gir deg rask og sikker tilgang til dine sensitive personopplysninger uansett hvor du er i verden.

Du får ekstern tilgang til personopplysninger som for eksempel adresser, pålogginger, passord og kredittkortdetaljer. Disse lagres i skyhvelvet ditt via Norton Password Manager eller andre Norton-produkter som støtter Norton Password Manager.

Hvis du bruker eldre Norton-produkter som støtter Norton Password Manager og har et lokalt hvelv, kan du konvertere ditt lokale hvelv til et skyhvelv.

Du kan bare opprette ett skyhvelv for hver Norton-konto.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63577232_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/08/2018