Om Norton Identity Safe Cloud Vault

Norton Identity Safe Cloud Vault er basert på Symantecs anerkjente skystruktur som tilbyr enkel og effektiv lagring av personlig informasjon. Det tilbyr rask og enkel tilgang til sensitiv personlig informasjon fra hvor som helst i verden.

Du får ekstern tilgang til personlig informasjon som adresser, påloggingsinformasjon, passord og kredittkort, som lagres i ditt Cloud Vault via Norton Identity Safe eller andre Norton-produkter som støtter Identity Safe.

Dersom du bruker eldre Norton-produkter som støtter Norton Identity Safe og har et lokalt Vault, kan du konvertere ditt lokale Vault til Cloud Vault.

Du kan kun opprette ett Cloud Vault for en Norton-konto.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63577232_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015