Fjerne et program

Du kan om nødvendig fjerne programmer fra brannmurinnstillingene.

Innstillinger for brannmuren for programmer overføres ikke fra tidligere versjoner av Norton 360 Online. Hvis du fjernet programmer i den forrige versjonen, og du heller ikke ønsker de i denne versjonen, må du fjerne de på nytt.

Slik fjerner du et program fra brannmurinnstillingene:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Finn programmet du ønsker å fjerne i Program -kolonnen i kategorien Programregler.

4. Klikk på Fjern.

5. Klikk Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Bekreftelsesboksen vises kun når alternativet Automatisk programstyring er slått av.

6. Klikk på Bruk.

Om programregler

Tilpasse et program

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v6340801_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 22/04/2011