Fjerne et program

Du kan om nødvendig fjerne programmer fra brannmurinnstillingene.

Innstillinger for brannmuren for programmer overføres ikke fra tidligere versjoner av Norton 360 Online. Hvis du fjernet programmer i den forrige versjonen, og du heller ikke ønsker de i denne versjonen, må du fjerne de på nytt.

Slik fjerner du et program fra brannmurinnstillingene:

1. I Norton 360 Online-hovedvinduet klikker du på Innstillinger.

2. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger i vinduet Innstillinger.

3. Finn programmet du ønsker å fjerne i Program -kolonnen i kategorien Programregler.

4. Klikk på Fjern.

5. Klikk Ja i bekreftelsesdialogboksen.

Bekreftelsesboksen vises kun når alternativet Automatisk programstyring er slått av.

6. Klikk på Bruk.

Om programregler

Tilpasse et program

Legge programmer til brannmurinnstillingene

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6340801_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 22/04/2011