Norton Business Suite-sikkerhetskopiering

Norton Business Suite kjører et søk for øyeblikket. I venstre kolonne, under Sikkerhetskopisett kan du se sikkerhetskopisettet som kjører for øyeblikket. I høyre kolonne, under Status, kan du se sikkerhetskopieringsstatus.

Hvis dette er første gang du sikkerhetskopierer filene dine, kan prosessen med å telle og undersøke filene på datamaskinen, ta noen minutter. Hvor lang tid disse undersøkelsene tar, avhenger av hastigheten til Internett-tilkoblingen og mengden data du vil sikkerhetskopiere. Mens denne aktiviteten pågår, kan du minimere vinduet.

Hvis du vil slå av datamaskinen etter at sikkerhetskopieringsaktivitetene er fullført, merk av for Slå av datamaskinen etter fullføring nederst i vinduet.

Når sikkerhetskopieringen er fullført, klikker du på Vis detaljer for å vise status for siste sikkerhetskopiering.

Når sikkerhetskopieringsaktiviteten ikke fullføres fordi det oppstod et problem, viser vinduet Sikkerhetskopiering informasjon om hva du må gjøre videre.

Om sikkerhetskopisett

Gjenopprette filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Få mer hjelp med problemer med sikkerhetskopiering

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63402394_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 16/06/2013