Om jokertegn

Jokertegn, som stjerne (*) eller spørsmålstegn (?), kan brukes for å utelate filtyper såfremt de ikke angir en del av banen. For eksempel:

*.xl?

Dette utelater alle filer på datamaskinen av typen .xl etterfulgt av et hvilket som helst tegn

*.ex*

Dette utelater alle filer på datamaskinen av typen .ex etterfulgt av et vilkårlig antall tegn

Du kan ikke bruke jokertegn i selve banen. C:\Programfiler\*.xl? og C:\Program?????\ er for eksempel ikke tillatt.

Du kan ikke angi et filnavn med et jokertegn i filtypen. Et eksempel på en ugyldig angivelse er minfil.xl?.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v6336439_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 26/08/2010