Feilmelding: «3039,65555»

Problemet kan skje på grunn av konflikt med et sikkerhetsprodukt fra en annen leverandør installert på datamaskinen. Du løser problemet ved å fjerne sikkerhetsproduktet som ikke er fra Symantec. Hvis problemet fortsetter eller du ikke har et sikkerhetsprodukt fra andre leverandører enn Symantec, må du avinstallere og installere Norton på nytt.

TRINN 1

Avinstallere sikkerhetsproduktet som ikke er fra Symantec

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.

appwiz.cpl

3. I listen over installerte programmer velger du sikkerhetsproduktet fra den andre leverandøren, og klikker på Fjern eller Avinstaller.

Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

5. Avslutt alle programmer og start deretter datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når datamaskinen starter på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton på nytt.