Kjøpe ekstra nøkler for Norton

Visste du dette? Mange abonnementer gjør det mulig for deg å forlenge Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstra kostnad.

Klikk her for å få rede på mer.

Noen Norton-produkter kan være installert på flere datamaskiner samtidig. Logg på Norton-kontoen din for å finne ut om du har noen installasjoner igjen på det nåværende Norton-produktet ditt. Hvis du ikke har noen fler aktiveringer igjen, kan du kjøpe en ny nøkkel for å installere Norton-produktet ditt på andre datamaskiner.

Hvis du mottok Norton-produktet fra tjenesteleverandøren din, kan du overføre lisensen til en ny datamaskin eller kjøpe en ny lisens. Les Slik overfører du lisenser og kansellerer duplikatlisenser for Norton-produkter kjøpt fra en tjenesteleverandør.

Finn de tilgjengelige installeringene for Norton-produktet ditt

1. Logg på Norton for å vise lisensinformasjonen.

2. Velg Norton-produktet ditt på siden Abonnementer.

3. Gå gjennom antallet lisensierte enheter som er tilgjengelige for installasjon. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis du har en eller flere tilgjengelige installeringer, logger du på Norton-kontoen din fra datamaskinen som du ønsker å installere dette Norton-produktet på og så klikker du på Last ned.

• Hvis du ikke har noen tilgjengelige installeringer, fjerner du en lisens fra en datamaskin som ikke er i bruk. Les Jeg ser en melding som sier 'Ingen tilgjengelig lisens'

4. Fullfør produktkjøpet eller nedlastingen ved å følge instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63275632_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/09/2017