Refusjon av et Norton-produkt du kjøpte fra tjenesteleverandøren

Hvis du skaffet Norton-produktet via en tjeneste- eller Internett-leverandør, kan vi ikke utbetale refundering. Ta kontakt med leverandøren for å få hjelp.

Hvis du trenger en refusjon for et Norton-produkt eller abonnementsfornyelse som ikke ble levert av tjenesteleverandøren, kan du lese Refusjon av Norton-produkt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v63212689_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android, Windows, Mac OS X
Sist endret: 13/11/2018