Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Norton-produktet ditt tilbyr flere alternativer med lagringsplass for sikkerhetskopiering. Du kan velge et annet sted hvis du får andre behov, eller hvis du vil lagre sikkerhetskopiene på flere steder for å få mer sikkerhet.

Hvis du vil sikkerhetkopiere viktige filer og data til en CD- eller DVD-stasjon, må du konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Med den optiske sikkerhetskopistasjonen kan du lese og skrive data på optiske disker.

Når du velger CD- eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton-produktet deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen.

Du kan ikke velge automatisk planlegging av sikkerhetskopiering når du sikkerhetskopierer til CD-er, DVD-er eller Blu-ray-plater første gang. Når sikkerhetskopieringen er fullført, klikker du på Vis detaljer i vinduet Sikkerhetskopiering for å se status for siste sikkerhetskopiering.

Slik konfigurerer du en optisk sikkerhetskopistasjon

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. På fanen Hvor veger du menypunktet CD- eller DVD-stasjon.

I dialogboksen Administrer sikkerhetskopisett som vises klikker du på Ja, og deretter på Kjør sikkerhetskopiering.

3. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

Optiske drivere installeres automatisk på systemet. Når installasjonen er fullført, sikkerhetskopierer Norton-produktet filene og mappene.

4. Når du blir spurt om det, setter du en tom CD eller DVD i CD-ROM-stasjonen og klikker på OK.

Du kan se fremdriften i sikkerhetskopieringen i vinduet Sikkerhetskopi.

5. Når installeringen er fullført, klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63196394_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 13/12/2016