Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Norton-produktet ditt tilbyr flere alternativer med lagringsplass for sikkerhetskopiering. Du kan velge et annet sted hvis du får andre behov, eller hvis du vil lagre sikkerhetskopiene på flere steder for å få mer sikkerhet.

Hvis du vil sikkerhetkopiere viktige filer og data til en CD- eller DVD-stasjon, må du konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Med den optiske sikkerhetskopistasjonen kan du lese og skrive data på optiske disker.

Når du velger CD- eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton-produktet deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen.

Du kan ikke velge automatisk planlegging av sikkerhetskopiering når du sikkerhetskopierer til CD-er, DVD-er eller Blu-ray-plater første gang. Når sikkerhetskopieringen er fullført, klikker du på Vis detaljer i vinduet Sikkerhetskopiering for å se status for siste sikkerhetskopiering.

Symantec tilbyr 25 GB nettbasert lagringsplass for hver Norton-produktnøkkel. Du kan dele lagringsplassen som er tilordnet Norton-kontoen på Internett, med de andre datamaskinene dine. Du kan for eksempel ha to datamaskiner med Norton-produkter installert som er registrert på samme Norton-konto. Du kan dele denne lagringsplassen mellom de to datamaskinene. Du bruker 10 GB med lagringsplass for den første datamaskinen. Når du aktiverer det nettbaserte lageret for den andre datamaskinen med samme Norton-konto, kan denne datamaskinen bruke den gjenstående lagringsplassen på 15 GB.

Tilgjengelig lagringsplass på Internett varierer beroende på hvilket produkt du bruker.

Slik konfigurerer du en optisk sikkerhetskopistasjon

1. Dobbeltklikk på Sikkerhetskopiering og deretter på Sikkerhetskopisett i hovedvinduet til Norton-produktet.

2. På fanen Hvor veger du menypunktet CD- eller DVD-stasjon.

I dialogboksen Administrer sikkerhetskopisett som vises klikker du på Ja, og deretter på Kjør sikkerhetskopiering.

3. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

Optiske drivere installeres automatisk på systemet. Når installasjonen er fullført, sikkerhetskopierer Norton-produktet filene og mappene.

4. Når du blir spurt om det, setter du en tom CD eller DVD i CD-ROM-stasjonen og klikker på OK.

Du kan se fremdriften i sikkerhetskopieringen i vinduet Sikkerhetskopi.

5. Når installeringen er fullført, klikker du på Lukk.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63196394_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/02/2016