Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Norton 360 Online tilbyr flere alternativer for lagringsplass for sikkerhetskopiering Du kan velge et annet sted hvis du får andre behov, eller hvis du vil lagre sikkerhetskopiene på flere steder for å få mer sikkerhet.

Hvis du vil sikkerhetkopiere viktige filer og data til en CD- eller DVD-stasjon, må du konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Med den optiske sikkerhetskopistasjonen kan du lese og skrive data på optiske disker.

Når du velger CD eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton 360 Online deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Du kan konfigurere den optiske stasjonen med Norton 360 Online.

Når du konfigurerer den optiske sikkerhetskopistasjonen, må du sette inn og fjerne disker når du blir bedt om det. Du kan derfor ikke velge automatisk planlegging av sikkerhetskopiering når du sikkerhetskopierer til CDer, DVDer eller Blu-ray-plater første gang. Når sikkerhetskopieringen er fullført, klikker du på Vis detaljer i vinduet Sikkerhetskopiering for å se status for siste sikkerhetskopiering.

Slik konfigurerer du en optisk sikkerhetskopistasjon

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering, og klikker deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Velg alternativet CD- eller DVD-stasjon i kategorien Hvor, og klikk deretter på Kjør sikkerhetskopiering.

3. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

4. Når du blir spurt om det, setter du en tom CD eller DVD i CD-ROM-stasjonen og klikker på OK.

Du kan se fremdriften i sikkerhetskopieringen i vinduet Sikkerhetskopi.

5. Når installeringen er fullført, klikker du på Lukk.

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Velge plassering for sikkerhetskopier

Gjenopprette filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63196394_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011