Konfigurere optisk sikkerhetskopistasjon

Norton Business Suite tilbyr flere alternativer for lagringsplass for sikkerhetskopiering Du kan velge et annet sted hvis du får andre behov, eller hvis du vil lagre sikkerhetskopiene på flere steder for å få mer sikkerhet.

Hvis du vil sikkerhetkopiere viktige filer og data til en CD- eller DVD-stasjon, må du konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Med den optiske sikkerhetskopistasjonen kan du lese og skrive data på optiske disker.

Når du velger CD eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton Business Suite deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen.

Du kan ikke velge automatisk planlegging av sikkerhetskopiering når du sikkerhetskopierer til CDer, DVDer eller Blu-ray-plater første gang. Når sikkerhetskopieringen er fullført, klikker du på Vis detaljer i vinduet Sikkerhetskopiering for å se status for siste sikkerhetskopiering.

Slik konfigurerer du en optisk sikkerhetskopistasjon

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering, og klikker deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Velg alternativet CD- eller DVD-stasjon i kategorien Hvor, og klikk deretter på Kjør sikkerhetskopiering.

3. Klikk på OK i dialogboksen som vises.

Optiske drivere installeres automatisk på systemet. Når installeringen er fullført, sikkerhetskopierer Norton 360 filene og mappene.

4. Når du blir spurt om det, setter du en tom CD eller DVD i CD-ROM-stasjonen og klikker på OK.

Du kan se fremdriften i sikkerhetskopieringen i vinduet Sikkerhetskopi.

5. Når installeringen er fullført, klikker du på Lukk.

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Velge plassering for sikkerhetskopier

Gjenopprette filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63196394_N360_Business_CC_2014_no_no