Om Brukerdefinert oppgave

Norton 360 Online lar deg velge din egen kombinasjon av oppgaver for et engangssøk. Du kan kjøre LiveUpdate, sikkerhetskopiere data, fjerne midlertidige filer, frigjøre diskplass ved å rydde opp i diskrot og optimalisere disker.

Du kan velge og kjøre følgende oppgaver:

LiveUpdate

Laster ned de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene fra Symantec.

Midlertidige Internet Explorer-filer

Sletter de midlertidige filene som forblir på PCens harddisk etter surfing på Internett.

Midlertidige Windows-filer

Sletter unødvendige filer som forblir i midlertidige Windows-mapper etter installasjon eller oppdatering av programmer.

Logg for Internet Explorer

Sletter unødvendig websidehistorikk som lagres i nettleserens loggmappe.

Diskoptimalisering

Defragmenterer harddisken og ledig plass.

Registeropprydding

Sletter unøyaktige og utdaterte oppføringer i Windows-registeret som kan føre til feil.

Sikkerhetskopi

Kjører sikkerhetskopiering.

Filene som skal sikkerhetskopieres og målplasseringen for sikkerhetskopieringen, ble angitt da du konfigurerte innstillingene for sikkerhetskopiering.

Kjøre egendefinerte oppgaver

Om innstillingene for Oppgaveplanlegging

Om totalbeskyttelse

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63186009_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 27/10/2011