Jeg kan ikke fullføre kjøpet når jeg oppgraderer til den komplette versjonen av Norton Mobile Security via Google Play

Tømme bufferen til Google Play og Norton Mobile Security-applikasjonen

1. Tapp Innstillinger på startskjermen.

2. Tapp Programmer.

3. Tapp Administrer programmer.

4. Tapp Google Play Store på listen over programmer.

Hvis du ikke finner Google Play Store på listen, tapper du fanen Alle eller trykker på Meny -tasten og tapper så Filtrer > Alle.

5. Tapp Tving stopp og tapp så Tøm mellomlager og Tøm data.

6. Trykk på Tilbake -tasten for å gå tilbake til listen Administrer programmer.

7. Tapp Norton Security på listen over programmer.

8. Tapp Tving stopp og tapp så Tøm mellomlager og Tøm data.

9. Lukk programinnstillingene.

Etter at du har tømt bufferen, starter du Norton Mobile Security-applikasjonen og fullfører kjøpet av den komplette versjonen av Norton Mobile Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63091858_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 05/03/2013