Funksjoner i Norton AntiVirus

Disse funksjonene finner du i gjeldende versjon av Norton AntiVirus. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Norton AntiVirus bruker våre seks patenterte beskyttelseslag for å raskt kunne oppdage og eliminere virus og spionvare, slik at du kan gå på nett og dele uten bekymringer.

Hva er nytt?

• Alltid oppdatert produktversjon: Norton sender automatisk viktige produkt- og funksjonsoppdateringer gjennom hele året. Den nyeste versjonen installeres uten at du trenger å gjøre noe.

• Lag for trusselfjerning: Finner og eliminerer infeksjoner som er vanskelige å fjerne, som mindre avanserte produkter ofte ikke får med seg.

• Scam Insight: Vurderer nettstedets omdømme og sier ifra om det er trygt å angi personlig informasjon der, så du kan være trygg på at den ikke blir stjålet av nettkriminelle

Nøkkelfunksjoner

• Proactive Exploit Protection (PEP) - beskytter Windows-enheter mot såkalte «zero-day»-angrep som forsøker å utnytte uoppdagede sikkerhetshull og sikkerhetshull som ikke er oppdatert (eller sårbarheter) i Windows-programmer eller i selve operativsystemet.

• Emulator - Kjører og analyserer ukjente og mistenkelige filer i et isolert beskyttet virtuelt miljø for å finne ut hvordan de fungerer før filen får tillatelse til å kjøre på brukerens enhet.

• Skybaserte kontroller i Norton-kontoen lar deg feilrette, oppdatere, fornye og installere Norton AntiVirus over nettet med noen få klikk. Det samler Norton-beskyttelsen du har for andre enheter, som Mac®-maskinen, smarttelefonen eller nettbrettet, på ett sted.

• Legger ressurskrevende oppgaver til når du ikke bruker datamaskinen.

• Intelligensdrevet Norton Insight-teknologi går målrettet etter risikoutsatte filer, for raskere, færre og kortere søk.

• Norton Protection System har flere patenterte beskyttelseslag som oppdager og eliminerer trusler raskere og mer nøyaktig enn andre teknologier.

• Norton System Insight viser deg hvordan filer og programmer påvirker datamaskinens ytelse, og hjelper deg å holde datamaskinen i tipp-topp stand.

• Norton Identity Safe beskytter identiteten din bedre enn noen gang før mens du handler, bruker nettbanken, surfer og spiller på nett. Du kan logge på nettsteder med ett klikk, og fylle ut skjemaer på nett automatisk. Dette hindrer nettkriminelle fra å stjele informasjonen mens du skriver.1

• Stillemodus utsetter varsler og oppdateringer for å unngå å avbryte eller redusere hastigheten på spill og filmer.

• Norton Download Intelligence 2.0 sjekker om nedlastede filer og programmer er skadelige før de installeres eller kjøres på datamaskinen.

• File Insight gir detaljert informasjon om filene på datamaskinen, inkludert hvor de kommer fra (URL), og om de er pålitelige.

• Søker gjennom e-post og direktemeldingsprogrammer etter mistenkelige koblinger, vedlegg og andre triks kyberkriminelle bruker til å stjele identiteten og pengene dine.

• Sårbarhetsbeskyttelse tetter sikkerhetshull (sårbarheter) i operativsystemet, programmene, nettleserne og nettlesertilleggene, for å hindre trusler i å snike seg inn.

• SONAR atferdsbeskyttelse overvåker mistenkelig aktivitet på datamaskinen, for å oppdage nye angrep, crimeware og andre trusselelementer.

• Du kan bruke Norton Bootable Recovery Tool til å opprette en DVD/USB-stasjon du kan bruke til å gjenopprette datamaskinen med, dersom den blir infisert. Du kan bruke dette verktøyet selv om datamaskinen er blitt så infisert at den ikke fungerer eller starter.

• Båndbreddehåndtering 2.0 justerer automatisk Nortons databruk når du kobler til 3G-nettverk, slik at det ikke bruker opp den månedlige datamengden eller påfører deg ekstrautgifter.

• Nettleserbeskyttelse beskytter datamaskinen mot farer ved å se etter og blokkere nettbaserte trusler når nettleseren laster inn sider, for å stanse dem før de kan gjøre noen skade.

• Innstillingene for strømsparing får mest mulig ut av batteriet til bærbare datamaskiner, gjennom å utsette mindre viktige aktiviteter til datamaskinen er koblet til strøm.

• Gratis teknisk støtte per telefon, e-post og chat gir deg den hjelpen du trenger.

Støtte for Norton AntiVirus Basic finnes via elektroniske hjelpeartikler og Norton-fellesskapsforum. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese Støttepolicy.

1 Norton Identity Safe-støtte for nettleseren Microsoft Edge er for øyeblikket kun tilgjengelig på engelsk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63066072_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 11/04/2017