Retningslinjer for støtte

Symantec anbefaler at du har den nyeste versjonen av produktet, siden den inneholder nye og forbedrede funksjoner for økt beskyttelse mot sikkerhetstrusler. For eldre versjoner tilbys gratis brukerstøtte i minst to år. Men teknisk informasjon om produktene kan fremdeles være tilgjengelig på nettområdet på følgende adresse:

www.norton.com/macsupport

Symantec forbeholder seg retten til å endre sine retningslinjer for støtte når som helst, uten varsel. Du kan se den nyeste versjonen av retningslinjene på følgende adresse:

www.symantec.com/supportpolicy

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63050749_nis_mac_retail_6_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 29/09/2015