Om støtte

Norton brukerstøtte tilbyr en rekke alternativer for selvhjelp. Du har tilgang til Norton brukerstøtte fra produktet.

På nettstedet til Norton brukerstøtte kan du utføre følgende aktiviteter:

• Få hjelp med produktnedlasting, produktabonnementet, produktaktivering, produktinstallasjon og andre tema.

• Last ned veiledninger for eldre produkter.

• Administrer produktene og tjenestene dine med Norton-kontoen.

• Let i Norton Forum for å finne ytterligere hjelp til installasjon, konfigurasjon og feilsøking av Norton-produktet. Du kan poste spørsmål i forumet og få svar fra andre brukere og eksperter. Det kan hende at du mener at forumet er et sted der du kan dele tips, ideer og forslag om Norton-produktet. Du må først registrere deg i Norton Forum for å starte postingen av spørsmål.

• Finn informasjon om siste virus og risikoer, og finn tips som kommer til å hjelpe deg til å holde deg beskyttet.

• Få tilgang til Norton Online Store og Nortons produktnedlastingsside.

Støttetilbudet kan variere, avhengig av region, språk eller produkt.

I tillegg til selvhjelpsalternativene kan du også bruke alternativet Kontakt oss øverst på nettsidene for å kontakte den tekniske støtteavdelingen på følgende måter:

Live Chat

Prat med en støtterepresentant i sanntid.

Hvis du har mer kompliserte, tekniske problemer, kan en støtterepresentant også koble til maskinen din eksternt via chatten, og løse problemet for deg.

Telefon

Snakk med en støtterepresentant i sanntid.

Norton-fora

Søk etter ytterligere hjelp med feil i forbindelse med installering, konfigurering og feilsøking.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v63050546_nsmac_retail_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/02/2017