Policy for bruksbasert nettverk

Når du setter nettverkspolicyen til Ingen trafikk i vinduet Innstillinger for bruksbaserte nettverk, kobler Norton 360 Online seg ikke til Internett.

Vinduet Policy for bruksbasert abonnement vises hvis du utfører en av følgende oppgaver:

• Kjører LiveUpdate når alternativet Policy i Innstillinger for bruksbaserte nettverk er satt til Ingen trafikk.

Klikk på Ja i vinduet Policy for bruksbasert abonnement for å fullføre oppgaven. Når du klikker på Ja, overstyrer Norton 360 Online vilkårene i nettverket og kobler til Internett for å fullføre oppgaven.

Slik tillater du Norton 360 Online å bruke nettverket permanent: Sett Ingen begrensning i vinduet Innstillinger for bruksbaserte nettverk i alternativet Policy. Slik får du tilgang til vinduet Innstillinger for bruksbaserte nettverk : Gå til hovedvinduet til Norton 360 Online og klikk på Innstillinger > Mitt nettverk > Bruksbasert bredbåndsabonnement > Konfigurer.

Slå Bruksbasert bredbåndsabonnement på eller av

Definere Norton 360 Onlines Internett-bruk.

Om Bruksbasert bredbåndsabonnement

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62911018_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 01/11/2011