Kunnskap om nettverkskostnader

Vinduet Kunnskap om nettverkskostnader vises hvis du utfører en av følgende oppgaver:

• Kjører LiveUpdate når alternativet Policy i Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader er satt til Ingen trafikk eller Økonomi.

Klikk på Ja i vinduet Kunnskap om nettverkskostnader for å fullføre oppgaven. Når du klikker på Ja, overstyrer Norton Business Suite vilkårene i nettverket og kobler til Internett for å fullføre oppgaven.

Slik tillater du Norton Business Suite å bruke nettverket for alle produkt- og virusdefinisjonsoppdateringer: Sett Ingen begrensning i vinduet Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader i alternativet Policy. Slik får du tilgang til vinduet Innstillinger for Kunnskap om nettverkskostnader : Gå til hovedvinduet til Norton Business Suite og klikk på Innstillinger > Mitt nettverk > Kunnskap om nettverkskostnader > Konfigurer.

Slå Kunnskap om nettverkskostnader av og på

Definere Norton Business Suites Internett-bruk.

Om Kunnskap om nettverkskostnader

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v62911018_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 19/04/2012